Home » Stiri » Redirectionati 3,5% din impozitul anual prin declaratia 230

Redirectionati 3,5% din impozitul anual prin declaratia 230

Dragii mei,

Vă rog să faceți o faptă bună. Puteți să ne susțineți și alte fapte bune și diferite servicile sociale ale parohiei noastre prin completarea acestor cereri, cereri prin care redirecționați parohiei noastre 3,5% din impozitul anul. Din experiența anilor trecuți vă mărturisesc că nu se direcționează sume mari, dar putem plăti câte o factură, oferi câteva mese calde sau ceva pachete cu hrană neperisabilă pentru nevoiașii ce bat aproape zi de zi la poarta bisericii noastre.

Pentru cei ce nu ați mai redirecționat până acum, sau nu știți de această posibilitate, pe scurt, Vă explic și Vă asigur că salariul sau bugetul dvs nu o să fie afectat. Cei 3,5% sunt direcționați din impozitul pe care oricum îi plateați și îi plătiți (impozit pe salarii, pensie etc)

Vă mulțumesc din inima în numele celor pe care îi vom putea ajuta!

Puteți completa și apoi să retrimiteți formularele pe emailul parohiei (parohiaoborulvechi@yahoo.com), sau pe whatsapp, sau pe mesageria acestei pagini.

Puteți aduce si la biserica noastră aceste cereri. Tot la biserică găsiți și cereri deja printate.

Să fiți încredințați că datele dvs vor fi în siguranță, cererile le voi depune personal, iar toate modalitățile de contact enumerate mai sus sunt accesate doar de mine. Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă răsplătească osteneala!

Vă rugăm să distribuiți strigarea noastră!